Gunter Vets

Deze speler werd geboren te Lier op 3 maart 1977 en is momenteel student Electriciteit te Heist op den Berg. Hij speelde in het verleden enkel bij KFC Putte. Zijn favoriete plaats in het elftal is mandekker, al zou hij later ook eens graag verdedigende middenvelder spelen.
Marc Ghijs, de jeugdtrainer die hem begeleidde van bij de scholieren tot bij de juniors, had het meest invloed op zijn voetbalcarrière. Het hoogtepunt van deze carrière was in het begin van het seizoen op Eupen toen Gunter met het hoofd scoorde tegen Eupen. Het laagtepunt beleefde hij toen hij met de nationale scholierenploeg een partij verloor op penaltys tegen Portugal. Had hij deze partij gewonnen mocht hij naar Japan.
Zijn hobbies zijn cinema en goed eten, spagetti bijvoorbeeld. Gunter Foto: Het Laatste Nieuwskijkt op TV wel eens naar de Simpsons en de speler naar wie hij het meest opkijkt is Philippe Albert. Zijn favoriete reisbestemming is Italie.
Profvoetballer in eerste klasse worden is zijn einddoel, mede omdat hij andere, zeg maar doordeweekse, beroepen niet ziet zitten.
Tenslotte vindt hij het stadion van Racing met zijn accomodatie een voorbeeld voor andere derdeklassers.

Naar Spelerslijst