Stadium

De hoofdtribune, gekiekt richting Antwerpsesteenweg is gelegen aan de noordzijde van het speelveld. Hij telt meer dan duizend zitplaatsen, met onder meer business seats. Hij is verdeeld in vier compartimenten: twee midden- en twee zijvleugels.
In de hoofdtribune bevinden zich de kleedkamers, een restaurant met privé-club en een chalet, kortom alle accomodatie. De staanplaatsen, aan de oostzijde (kant Antwerpsesteenweg-Oscar Van Kesbeeckstraat), achter het doel tellen ongeveer twintig treden.
De staanplaatsen aan de zuidzijde (kant Electriciteitsstraat) zijn deels overdekt. Zij bevatten twee compartimenten. De scheiding loopt net ter hoogte van de middelijn van het speelveld. Het supportersvak van de staanplaatsen aan de zuidzijde, kant Oscar Van Kesbeeckstraat, is bedoeld voor de bezoekende toeschouwers.
De westzijde van het stadion bevat geen staanplaatsen. Het wordt gewoon gebruikt als doorgang.

De hoofdtribune is gebouwd rond de jaarwisseling 1947-1948 nadat een brand de vorige in as legde. Na de verkoop van gronden achter beide doelen werd het stadion verbouwd zodat momenteel 11.200 toeschouwers de wedstrijden kunnen bijwonen. Na de promotie naar eerste afdeling in de late jaren tachtig werd het stadion grondig aangepast aan de toenmalige vereisten: de compartimentering werd ingevoerd en dranghekken en verlichting werden geplaatst. Momenteel is naast de zijlijnen nog de zwarte grind te zien van een oude atletiekpiste.

Het stadion werd door de Belgische Voetbalbond hoog gekwalifieerd want het werd meermaals als neutraal speelterrein gekozen om beslissende wedstrijden voor promotie of degradering te laten doorgaan.

Naast het hoofdterrein zijn er nog drie voetbalvelden voor de jeugd in gebruik.


Plattegrond

Herwerkt: