29.10.95Herentals8-2Goals van Boeykens en De Voeght
03.12.95Verviers1-0Walraevens treft paal en lat!
13.01.96Berlaar2-1penalty Ploegaerts, Racing beter en bestolen!
03.02.96Hasselt3-2tweemaal bestolen van een doelpunt!
16.03.96Mol2-0
31.03.96Borgerhout0-1Walravens matchwinnaar
28.04.96Boom1-4Wedstrijd reeds in eerste helft "afgewerkt"

RCM-Borgerhout:

De eerste helft was gelijkopgaand, maar in de tweede helft was Racing de meerdere over zijn tegenstander. Een kopbalgoal van de Nederlander Van Eijs besliste over een door Racing verdiend gewonnen wedstrijd. In de laatste minuten van de wedstrijd incasseerde de keeper van Tubantia nog een rode kaart. Racing staat nu zesde in de rangschikking, gelijk met Verviers en Eupen. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Tilleur op het agenda.

Eupen-RCM:

Eupen zette veel druk doch een uitstekende keeper De Saeger, die ook nog een penalty stopte, hield Racing recht. Racing was efficienter en op het einde van de wedstrijd kopte De Voeght nog tegen de paal. De hardwerkende spits kreeg terecht een applausvervanging. Ploegaerts verraste met een afstandsschot de Eupense keeper die het leer onder zich in het doel zag wegglippen. Walraevens herhaalde dit in de tweede helft. Zijn schot verdween in de kruising.

RCM-Poederlee 2-2:

Het waren toch de bezoekers die de meeste druk ontwikkelden en 0-2 voorkwamen. Een karakteroffensief in het laatste halfuur maakte een einde aan de dromen van de Kempenaren. Al liggend scoorde De Voeght uit een scherpe hoek de gelijkmaker.

Zwarte Leeuw-RCM 1-0:

Racing begon gretig aan de wedstrijd en vocht verder nog zeer verbeten. De thuisploeg groeide echter naarmate de match vorderde. Zij misten ook nog een penalty. Racing speelde hier zeker geen slechte wedstrijd.

Hoogstraten-RCM 0-2:

De eerste goal werd door Van Ham ingekopt. De bal botste via de grond opwaarts in doel. Zijn tweede doelpunt was een mooie plaatsbal in de verste hoek van op links met binnenkant voet. De Racing verdedinging hield goed stand na verwoede pogingen van de thuisploeg.

Herentals-RCM 8-2:

Racing liep eerst uit 0-1 via De Voeght. Na de gelijkmaker van de thuisploeg zette Ploegaerts van op links laag voor en van de talrijk mee opgerukte Racingers kon Boeykens van dichtbij intikken. Nadien zakte Racing weg en kon de thuisploeg naar believen scoren.

Tilleur-Racing Mechelen 6-1:

Rond de 5000 (!) toeschouwers kwamen opdagen voor deze partij.Tilleur, met de bekende spitsen Varga en Ernes liep snel 2-0 uit. In de 44ste minuut milderde De Voeght tot 2-1. Hij schakelde op de hoek van het strafschopgebied knap 2 spelers en trof met links in de verste hoek raak. Na de rust ging een superieur Tilleur verder op zijn elan. De problemen bij Racing zijn zeker niet vooraan te zoeken. Walraevens blijft voor een verdediger lastig om op te spelen. De Voeght kan een mannetje passeren en puurt uit kleine kansen een doelpunt. In het midden van de tweede helft kwamen De Backer en De Vijver in voor Boeykens en debutant Matheus.

Racing Mechelen-Berlaar 2-2:

In de eerste helft was er weinig te beleven, uitgenomen één grote kans voor Racing. In het begin van de tweede helft opende Mattheus voor Racing de score. Hij trof van kortbij raak. Hierop lukte Berlaar de gelijkmaker via een own-goal. Een afstandsschot bracht de bezoekers vervolgens op voorsprong waarna Racing een slotoffensief inleidde. Dit resulteerde in een gelijkmaker, gescoord door Takacs, die vanaf de grote rechthoek de bal laag in de onderste hoek schoof. Van Ham miste op een haar na de 3-2. Hij trof het kruis in de laatste minuut. Racingploeg: De Saeger, Vets, De Vijver, Takacs, Matheus, Ploegaerts, Walraevens, Scholiers, Vinckx, Van Ham en De Voeght

Dessel-Racing Mechelen 2-1:

In deze wedstrijd viel alles te beleven in de eerste helft. Dessel kwam in zeer vlug 2-0 voor na dekkingsfouten in de Racingverdediging. Racing herpakte zich hierop en nam het heft geheel in handen. Ploegaerts, de motor van de opbouw bij Racing Mechelen, maakte al schuivend een mooi doelpunt met de buitenkant van de rechtervoet: Hij plaatste de bal onder de Dessel-doelman. Racing controleerde de wedstrijd volledig gedurende het laatste halfuur van de eerste helft. De tweede helft had niet meer om het lijf, behalve dan dat de scheidsrechter zich liet opmerken door "thuisfluiterij".

Bij Racing, dat nochtans in één van zijn sterkste opstellingen speelde, mét het vierkant Walraevens-Ploegaerts-De Voeght en Van Ham, kan de binnenkort wederoptredende Van Winckel op rechts nog best gebruiken om wat meer variatie in de opbouw te leggen.

Racing Mechelen-Boom 3-1: Van Ham zette Racing reeds in de eerste helft op rozen. In de tweede helft zette hij een vrijschop vanop 20 meter keurig om en verdubbelde alzo de voorsprong. Scholiers maakte een ontzettend zwak Boom vervolgens helemaal af met een stiftertje over de uitkomende keeper.
Poederlee-Racing Mechelen 1-2. Na een halfuur kwam Racing 0-1 voor via een kopbal van De Voeght. Ook tijdens de tweede helft kon Racing optimaal profiteren van een flater in de verdediging van Poederlee. Walraevens hield het hoofd koel en leverde een ragfijne lage voorzet af naar de wederom klaar staande De Voeght, die maar in te tikken had. De thuisploeg bleef flateren en een tijdlang had Racing zelfs uitzicht op een derde treffer. In het laatste kwartier kantelde de wedstrijd op een korte tijd in het voordeel van de thuisploeg, die met een waar Kempisch krachtoffensief nog een aansluitingstreffer kon versieren. De bal raakte nog verschillende lichaamsdelen voor hij in doel belandde. Racing hield met een 11-koppige muur het hoofd nog 10 minuten koel en haalde de volle buit nog binnen. Achteraf bekeken was dit verdiend. De ploeg uit Mechelen was technisch stukken beter.
Berlaar-Racing Mechelen 2-1
Racing nam tijdens de eerste helft het heft in handen wat resulteerde in een strafschop voor deze clubs na handspel, al dan niet in het strafschopgebied. Ploegaerts plaatste de bal keihard op de onderkant van de lat. De bal stuitte juist achter de doellijn op de grond en kaatste terug omhoog in het dak van het doel. De Voeght, die met een sublieme pass alleen op de keeper werd afgestuurd, zag zijn poging gestopt. Voordien liet de ref begaan na nogmaals een duidelijk Berlaars handspel in de rechthoek. Berlaar zette nog voor de rust de bordjes in evenwicht na een individuele aktie van één hunner voorspelers. Na de rust werden twee Racingspelers de laan uitgestuurd wegens kaartenlast. Hiervan kon Berlaar profiteren om uit te lopen tot 2-1, hoewel Racing technisch niet onder lag. Een gelijkspel zou de meest logische uitslag geweest zijn
Racing Mechelen-Zwarte Leeuw Rijkevorsel 2-1
Bij rust was de stand 0-1. In de tweede helft ging Racing enthousiast op zoek naar de gelijkmaker. Zij walsten als het ware over tegenstander heen. Van Ham zette tin rechthoek twee man in de wind en plaatste vanop rechts de bal onder de keeper in de kortste hoek: 1-1. Racing wou kennelijk meer en weerom Van Ham zag dit blijkbaar goed in: Na voorzet vanop links tikte hij de bal vanop een meter van de doellijn met de buitenkant van de voet in het doel. Van Ham had blijkbaar goed gezien wat Ferreira een week geleden deed. Hij toonde zich zaterdag minstens even efficient.
Hasselt-Racing Mechelen 3-2
Tweemaal bestolen!!
Na een ongelukkige own-goal kwam de thuisploeg voor. Enige momenten daarna moest Racing een strafschop toestaan, die feilloos werd omgezet: 2-0. Racing lag op geen enkel ogenblik in de wedstrijd echt onder. De match was erg evenwichtig. Tegen het einde van de eerste helft milderde Van Ham met een keihard afstandsschot onder de keeper tot 2-1. Dezelfde Van Ham bracht Racing in de tweede helft langszij met wederom een een juweeltje afstandsschot in de winkelhaak. De bezoekersvreugde was van korte duur want vlug raakte Hasselt terug op voorsprong: 3-2. Het laatste kwartier werd het spannend. Een vrijschop aan de rand van het strafschopgebied werd door Van Ham magistraal binnengetrapt, doch de scheidsrechter vond dat de muur nog niet op afstand stond en liet de vrijschop hernemen. Frustratie bij de bezoekende supporters alom, die nog ten top gedreven werd toen Racing een hoekschop rechtstreeks binnentrapte. Een Hasselts verdediger kopte de bal, die inmiddels reeds volledig achter de doellijn gevallen was nog weg. Het doempunt werd weeral niet toegekend. Er waren slechts een 250-tal toeschouwers komen opdagen voor deze wedstrijd.
Racing Mechelen-Berchem 1-3
Een goed eertse halfuur van de thuisploeg met een knap doelpunt van Kristof De Voeght, die de Berchem verdediging op zijn eentje uitspeelde. Vlak voor de pauze maakte Berchem op een minuut twee doelpunten: 1-2. Na de rust was Berchem de betre ploeg en gaf Racing een ontzettend zwakke vertoning weg. Berchem maakte het karwei af: 1-3.
Racing Mechelen-Hoogstraten 1-0 Gelijkopgaande wedstrijd en ietwat vervelende eerste helft, waarin weinig gebeurde buiten een paar kansen voor Racing en een schot op de paal vanwege Hoogstraten. De tweede helft begon gelijkaardig doch zienderogen begon Racing meer te drukken en het heft in handen te nemen. De kroon op het werk werd gelegd door Ploegaerts die Van Ham allen op de keeper afstuurde. Deze laatste lobte de keeper en de bal verdween feilloos in het doel. Gunter Vets speelde achteraan een beresterke partij.
Racing Mechelen-Eupen 1-1
Tijdens de eerste helft een licht overwicht voor de thuisploeg met een schot op de paal en vervolgens Johan Scholiers die de te ver uit het doel staande keeper verraste met een kop-lobbal. Deze laatste kon de bal nog aanraken maar verdween mee met de bal in doel. Na de pauze kwam Eupen meer en meer opzetten doch kon geen eigenlijke doelkansen afdwingen. Nadat een Eupenaar de bal voorzette kon een ploeggenoot met een prachtig vluchtschot in één tijd afronden. Eindstand 1-1
Racing Mechelen-Dessel 2-2
Racing kwam vroeg op voorsprong via De Voeght met een rake kopstoot. Daarna kwam Dessel opzetten en maakte nog voor de rust gelijk. Na de rust kwamen de bezoekers zelfs op voorsprong, doch Ploegaerts zette 10 minuten voor tijd twee man in de wind en schoof de bal in de verste hoek laag binnen